Маха Самбоди Дарма Санга Гуру

Видеа
Новости

Maha Sambodhi Dharma Sangha Guru Addresses Humanity 21 March, 2017 in Lalitpur, Nepal

Дарма Санга Боди Шарван Гуру Сангаја Маи Маитри Сарва Дарма Сангаја Јас дојдов на овој свет да ја откријам Маитри Дарма Боди Марга Даршан директно...

Нови Маатма Марга гуру-а воведени во Новата Година

Тодкебари 5, Бадегаун, Синдхпалчоук Во оваа единаесета година на Маха Самбоди Дарма Санговите непрестајните Понуди за Ослободување и Спасение на сите...

Maha Sambodhi Dharma Sangha Guru's Message In Lamjung Of February 22, 2014

Дарма Санга Боди Шраван Гуру Сангаја Намо Маитри Сарва Дарма Сангаја 1. Следејќи го Големиот Маитри Гуру, Гуру Марга и Багаван Марга, абсорбиран...

Новости

Фотографии

Фотографии

Видеа

Видеа

Аудио

Аудио

БСДС поглавја во светот
Држава Беб-страна
Nepal np.bsds.org
USA us.bsds.org
New Zealand nz.bsds.org

Ви благодариме! Вашиот превод беше испратен.
Error occured sending translation. Probably this translation has already been submitted.