Yangchyasyu Yangchyasyu Yangchyasyu Yenta Dowanso

Мантри 13 мај 2019 lmee Ooi 36

Симнување [12.77 MB]
Новости

Mahasambodhi Dharmasangha Guru Addresses Humanity 21 March, 2017 in Lalitpur, Nepal

Дарма Санга Боди Шарван Гуру Сангаја Маи Маитри Сарва Дарма Сангаја Јас дојдов на овој свет да ја откријам Маитри Дарма Боди Маргадаршан директно...

Mahasambodhi Dharmasangha Guru's Message In Lamjung Of February 22, 2014

Дарма Санга Боди Шраван Гуру Сангаја Намо Маитри Сарва Дарма Сангаја 1. Следејќи го Големиот Маитри Гуру, Гуру Марга и Багаван Марга, абсорбиран...

Роденденски говор (2012)

1. Сите Санги и следбеници бенифицирајќи со прекрасна љубезност, денешната Југа (ера) не е само време за славење, но е за давање на Патот на Слободата...

Ви благодариме! Вашиот превод беше испратен.
Error occured sending translation. Probably this translation has already been submitted.