Донирајте


Како непрофитна организација, Боди Шраван Дарма Санга (БСДС) е основана за да помогне во поддршката и ширењето на Маитри Дарма под божественото водство на Маха Самбодхи Дхарма Сангха Гуру. Ние сме многу благодарни за секоја поддршка и може овој свет наскоро да биде ангажиран во прекрасното чувство на љубезна љубезност, сочувство и мудрост.

Донираните средства одат на долг пат за да помогнат во купувањето храна во Маитри Дарма Центарот, проекти за изградба и развој, облека за Санијасите, како и сите други дневни потреби за поддршка на заедницата Маитри. Освен овие месечни трошоци, организацијата БСДС, исто така, помага да се финансира Светскиот мир Маитри Пуџите, како и проекти за заедница со заедницата и други Дарма проекти кои се јавуваат.

Маитри Мангалам и ви благодариме за вашата подршка!

Забележете дека ако живеете во САД или сте американски даночен обврзник, БСДС САД е 501 (c) (3) непрофитна организација и затоа вашата донација може да биде одбиена од данокот.

PayPal

Повторувачка донација
$
Американски долари
Повторувачка донација

Банкарски акаунт

SWIFT код, адресата на филијалата и бројот на сметка на ABA може да се обезбедат на барање за меѓународен директен трансфер. Ве молиме напишете ни во мејл

Ви благодариме! Вашиот превод беше испратен.
Error occured sending translation. Probably this translation has already been submitted.