Благослови

Маитри Мангалам. Оние кои не можат да го посетат Маха Самбоди Дарма Санга Гуру лично да добијат благослов, ние со љубов ги покануваме да испратат по е-пошта фотографии, имиња или кратки пораки кои сакаат да бидат благословени.

Ве молиме групирајте ги сите ваши барања во една е-пошта и испратете ја на blessing@maitriya.info ( ве молам прикачете ги фотографиите во .jpg формат, не повеќе од 1 мегабајт,).

Барањата за е-пошта се отпечатени периодично и се доставуваат сите до Маха Самбодхи Дхарма Сангха Гуру за благослов (ова се случува обично за време на главните церемонии на пуџа). Ве молиме не очекувајте да добиете персонализиран одговор на вашите прашања за е-пошта, но ќе бидете известени по е-пошта кога вашето доставување ќе биде благословено од Гуру.

Ви благодариме! Вашиот превод беше испратен.
Error occured sending translation. Probably this translation has already been submitted.